top of page
Etsi
  • M

Vieraskynä: Helpot ja nopeat lahjaideat – älä mieti liikaa!


Kaupallinen yhteistyö: Elämyslahjat Oy


Oletko sinä niitä ihmisiä, jotka jättävät lahjan hankinnan viime tinkaan? Silloin lahja saattaa olla huolimaton ja merkityksetön. Elämyslahjoilta löydät helppoja ja nopeita lahjaideoita, jotka sopivat kaikille. Annan esimerkkejä kategorioista, joita kannattaa selata lahjaa etsiessäsi.Top 50 elämykset juuri nyt


Suosituimmat elämykset ovat varma valinta, koska muutkin ovat todenneet ne loistaviksi. Päivitämme listaa säännöllisesti, jotta elämyksiä on tarjolla tiukallakin aikataululla. Top 50 -listalta löydät varmasti lahjan saajalle mieluisen elämyksen. Tutustu kuumimpiin elämyksiin juuri nyt!


Uutuudet


Tämän kategorian joukossa on jännittäviä kokemuksia ja Suomen parhaita elämyksiä, joita et löydä muualta. Jos olet jo kokenut monia erilaisia elämyksiä, täältä löydät jotain uutta. Uutuus on varma lahja siinä mielessä, että lahjan saaja ei ole varmasti sitä vielä ehtinyt kokemaan. Anna erilainen ja uusi lahja!


Avoin lahjakortti – anna lahjan saajan päättää elämys


Haluaisitko antaa lahjaksi elämyksen, muttet ole täysin varma, mistä lahjan saaja pitäisi eniten? Elämyslahjojen avoimen lahjakortin avulla lahjan saaja voi itse valita itse kaikkien elämysten joukosta. Tämä on varmempaakin varmempi lahja, jos olet kiireessä ja sinun pitää hankkia lahja nopeasti. Saat sen sähköpostiisi vain muutamassa minuutissa. Lahjakortti on myös voimassa jopa 3 vuotta, joten lahjan saajalla ei ole kiire päättää elämystä.Lahjaideat tilaisuuden mukaan – anna tilaisuuteen sopiva lahja


Tästä kategoriasta löydät oivat lahjaideat tiettyyn tilaisuuteen. Toki ne sopivat myös yleiseksi lahjaksi. Löydä esimerkiksi parhaat ystävänpäivä-, äitienpäivä- tai joululahjat. Tsekkaa eri tilaisuudet – meiltä lahjat kaikkiin juhlapäiviin!


Enää ei ole vaikeaa löytää nopeaa ja helppoa lahjaa. Elämyslahjojen verkkosivuilta löydät varmasti sopivat lahjaideat ystävällesi, rakkaallesi tai vaikkapa pomollesi. Pidä meidät mielessä, kun etsit lahjaa. Hauskaa lahjanetsintää!


Kirjoittaja: Anssi, elämyslahjat.fi


Hei! Kun seuraavaksi etsit lahjaa, tässä sinulle bonuskoodi: XYZBLOGI. Kun lisäät koodin ostoskorissa ja olet ostamassa vähintään 80 eurolla, saat kaupanpäälliseksi 20 euron lahjakortin. Etu voimassa vuoden 2022 loppuun.

17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page