Etsi
  • M

Tervetuloa!

Päivitetty: 16. kesäk.

Kerron ensin, mistä tässä oikein on kysymys ja mitä voit odottaa lukiessasi tätä blogia. Tässä katkelma minun ja kumppanini keskustelusta:

- Sä ostit Tolua.

Toteamus ja kysyvä katse kumppanilta.

- Niin, tätä mä oon aina ostanut. Se on suomalaista.

- Ei se ole vuosiin ollut suomainen.

- Jaa.

Hiljaisuus ja pieni ärtymys. Miksen ollut tiennyt tätä?


Myöhemmin palasin kaikessa hiljaisuudessa lukemaan purkin takaosan tietoja valmistajasta. Pieni googlailu kertoi, että tuotemerkin omistaa Henkel, joka on saksalainen yhtiö. Eikä tuotteita todellakaan valmisteta Suomessa. Jäin miettimään, miten paljon todella teen valintoja vanhasta tottumuksesta, kyseenalaistamatta ja automaatiolla. En vihjaa, että Tolu olisi huono valinta, olinhan itsekin valinnut sen jo vuosia. Mutta valintani oli perustunut vääriin olettamuksiin.


Minua alkoi kiinnostaa, voisinko arjessani tehdä parempia valintoja, näkemättä kuitenkaan kamalasti vaivaa. Nimittäin varmin tapa olla tekemättä muutoksia on tehdä liian massiivisia suunnitelmia. Sitten, kun tiedän, mitä kannattaisi tehdä, teenkö kuitenkaan? Jaksanko? Maksaako se liikaa?


Se mikä lähti Tolu-purkista jalostui ajatukseksi käyttää hieman aikaa ja ajatusta siihen, miten niillä pienillä jutuilla voisi saada hyvän mielen ja ehkä joitain positiivisia vaikutuksia ympäröivään maailmaan.


Ja totta puhuen yritän myös helpottaa elämääni. Kerran selvitettyä tai kokeiltua ei tarvitse ikuisesti pähkäillä. Jaan kokemukseni myös sinulle, jotta jokaisen ei ole pakko ottaa selvää samoista asioista. Joten tervetuloa mukaan!


Ps. Kiilto suunnittelee ja valmistaa kodinpuhdistusaineensa pääosin Suomessa, ja tuotteita löytyy lähes jokaisesta marketista ;)


Ruusu

25 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki