top of page
Etsi
  • M

Haasteen aloitus: saako perhe syödäkseen, jos en käy viiteen päivään kaupassa?

Maanantai on hyvä päivä aloittaa testi, kuinka monta päivää selviän käymättä kaupassa käyttämällä niitä aineksia, joita kotoa löytyy. Miksi tätä testaan? Suurin syy lienee se, että usein kauppaan tulee lähdettyä yhden puuttuvan tuotteen vuoksi ja sitten mukaan tarttuukin kaikkea tarpeetonta. Toisekseen haluan myös tyhjentää kaappeihin kertyneitä pussien jämiä. Toivottavasti tästä tulisi myös jotain oivalluksia tulevaisuutta varten.


Ruokavarastoa ei ole täydennetty moneen päivään, joten kekseliäisyyttä joutuu ehkä hieman käyttämään.

Kotoa löytyy:

2 pakettia kanan jauhelihaa

1 paketti Boltseja

2,5 purkkia maitoa

2 dl maustamatonta jogurttia, 1 dl maustettua

Juustoa sekä 1/3 pussia Aura-murua

Aloitettuja pakkauksia juureksia

2 palaa ruisleipää

Lisäksi pakastin on täynnä marjoja ja kaapeista löytyy reilusti kuiva-aineita, mausteita ja joitakin säilykkeitä sekä valmiskastikkeita. Kananmunia ja soijarouhetta on myös. Leivän päälle on levitettä ja lisäksi avattu paketti voita. Ruukuissa on lähes kypsä paprikaa ja muutama salaatinlehti. Kahvia on melkein täysi paketti.


Aloituksessa huomaan potentiaaliseksi haasteeksi leivän loppumisen. Hiivaa tai kuivahiivaa ei myöskään ole. Vessapaperia on kolme rullaa. Siinä olemme tuhlareita, joten tähän on kiinnitettävä huomiota.


Huomenna palaan asiaan ensimmäisen päivän osalta. Tavoitteenani on listata ruoat, joita söimme sekä avatut/vanhenevat tuotteet, jotka sain käytettyä pois.


66 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page