top of page
Etsi
  • M

Ethän heitä yli jääneitä tortillalettuja roskiin?


Tortillaletut salaatin lisukkeena

Harvoin sitä onnistuu mitoittamaan tortillalettujen määrän täysin oikein suhteutettuna täytteiden määrään. Koska ketään ei myöskään haluta jättää nälkäiseksi, tortillalettuja tulee hankittua aina muutama liikaa.


Yli jääneet letut voi hyödyntää herkullisena ja rapsakkana lisäkkeenä.


Leikkaa (tai kuivuneen letun kohdalla ihan vaan taita) tortillalettu neljään osaan. Paahda paahtimessa hetki, ja lisäkkeet ovat valmiit! Etenkin täysjyväversioista tulee ihanan rapeita ja maukkaita.


Pienemmäksi murrennetut rapeat tortillaletunpalat sopivat hyvin vaikka dippailtavaksi ranskankerman ja salsan kanssa, joita meillä jää yleensä myös yli tortilloista.


Rapeat leipäset myös täydentävät salaatin tai keiton. Minä tein salaatin edellisten päivien jämistä. Sinä voit tehdä salaatin niistä aineksista, mitä sinulta löytyy. Kokeilemalla rohkesti saattaa löytää kivoja uusia reseptejä. Kuvassa on tällainen salaatti:


Kukkakaali-pestobroilerisalaatti (1 annos)


Maustamatonta broileria

Vihreää pestoa

Kukkakaalia

Kirsikkatomaatteja

Herneitä

Salaatinlehtiä


Mausta kypsennetyt broilerin palaset pestolla. Revi joukkoon kukkakaalia, pari lehteä salaattia ja tuoreita herneitä. Leikkaa joukkoon muutama kirsikkatomaatti ja lorauta päälle mieleistäsi salaatinkastiketta.


Ai niin, ja tietenkin kruunaa annos rapeilla tortillaletuilla!

77 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page